In Beeld - Coaching

In de coaching ga ik op zoek naar wat jou beweegt en tegenhoudt. Ik werk daarbij met verschillende methoden. We zoomen uit om te zien wat er bij je gebeurt. En ontdekken welke gedragspatronen, knelpunten en uitdagingen er zijn in je leven. Zo wordt helder waar de ruimte ligt en hoe je de leiding kunt nemen. Ik, Anouschka, werk ervaring- en lichaamsgericht.

Soms stel je te hoge eisen aan jezelf of de ander. Of laat je je leiden door saboterende gedachten. Met Rationeel Emotieve Therapie (RET) zet ik negatieve gedachten om in hanteerbare emoties. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) maakt je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, zodat je deze waar nodig en gewenst kan veranderen.

Een ander effectief instrument voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling dat ik hanteer is de Transactionele Analyse. Het is een communicatie en ontwikkelingsmodel dat inzicht geeft in patronen, gedrag en motivaties.

Tenslotte werk ik ook met de systemische blik, Systemisch Werken geeft inzicht in het functioneren van (familie-) systemen en hoe je de dynamieken die daarbinnen spelen in beeld krijgt en weer in balans brengt. Het draait daarbij om de principes van binding, ordening en uitwisseling.

Al deze methoden zijn complementair, waardoor er voor elk persoonlijk vraagstuk een passende aanpak is. We bepalen samen welke manier het beste bij jouw situatie past. Ook sta ik open voor nieuwe of innovatieve methoden die jou verder helpen. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Referenties

Anouschka is een fijn persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Anouschka is niet bang om de diepte in te gaan en blijft tegelijkertijd pragmatisch en verliest het doel niet uit het oog. De coaching heeft mij het steuntje in de rug gegeven wat ik nodig had.

Ninja Lacey

De begeleiding van Anouschka ervaarde ik als stevig, kundig en meevoelend. Met precies de juiste balans tussen betrokkenheid en voldoende ruimte latend voor mijn proces. Werkend met een oefening die heel helder in kaart bracht hoe mijn huidige problematiek terug te zien is in mijn voorouderlijke lijn. Het heeft sindsdien veel in beweging gebracht.

Carlijn

Dichter bij mijzelf komen en daardoor ook dichter bij de ander, dat heeft de coaching mij gebracht. Dat doet ze in een veilige setting, maar ze schuwt ook niet de confrontatie met het inbeeld brengen van relevante kwestie. Voor mij was dat een fijne combinatie tussen stevigheid en sensitiviteit. 

Peter

Uitnodigend, stevig, warm en inzichtgevend

Heleen

Anouschka heeft me geholpen bij het inzichtelijk maken van dynamieken tussen mij en anderen en ook patronen waar ik mijzelf niet van bewust was. Nu ik ze beter heb leren kennen, kan ik beter handelen naar hoe ik echt wil handelen. Ook heeft ze geholpen bij het raken van dat stuk dat pijnlijk en verdrietig is maar wat er wel heel erg toe doet. 

Jonivaldo

Een fijne, betrokken no nonsens coach, die helpt waar nodig maar je ook de ruimte geeft om zelf te ontdekken en dingen op te pakken. 

Hans David

De sessie bij Anouschka was heel prettig en hebben mij echt een boost gegeven. Anouschka neemt en de tijd om het probleem in kaart te brengen. Bij de behandeling ervan let ze goed op of wat ze zegt jouw instemming heeft. Echt fantastisch!

Marjet

Feiten & cijfers
Een consult duurt ongeveer 1,5 uur
Kosten: € 150 (particulieren) en  € 250 (bedrijven) per consult exclusief btw.

NB: heb je een kleine portemonnaie neem dan even contact met mij op.
Locatie: Nassaulaan 13 in Den Haag
Psycholoog & coach: Anouschka Laheij