Wie zijn we

Vakvrouwen

Als ervaren professionals op het gebied van communicatie, gedragsverandering en publieke impact weten we zelf wat het is om in beeld te staan. We leiden al meer dan vijftien jaar maatschappelijke dialogen en debatten rondom grote transities van deze tijd. Dat doen wij met politici, bewindspersonen, ceo's maar ook met de 'gewone'  man en vrouw op straat.

Anouschka Laheij is politicoloog en psycholoog. Naast haar rol als psycholoog-coach, leidt zij pittige, politieke gesprekken en staat zij op diverse podia als dagvoorzitter . Esther van Rijswijk modereert ook op (internationale) podia, werkt als mediatrainer en -coach en kwam als correspondent en presentator in actie op radio en televisie.

Onze stijl is eerlijk, no nonsens en met beide benen op de grond. We hebben een sterke intuïtie voor de zachte kant en zijn overtuigd van de kracht van kwetsbaarheid.

Anouschka Laheij

Denken, voelen en doen staan nooit los van elkaar. Als psycholoog-coach hecht ik evenveel waarde aan de ratio als aan het gevoel. Samen ontdekken we welke gedragspatronen, knelpunten en uitdagingen er zijn in je leven. Vervolgens kijken we vooruit naar wie je bent, wat je kunt en wat je wil bereiken. We zoeken waar de ruimte ligt om (weer) de regie over je leven te nemen. 

Esther van Rijswijk

In mijn trainingen ben ik direct en gefocust, met empathie en humor. Ik zie snel het grotere plaatje en de rode draad. Met die eigenschappen en mijn achtergrond als econoom en journalist help ik topbestuurders en professionals bij het scherp krijgen en neerzetten van hun verhaal. In de pers, of voor een publiek.

Filosofie

InBeeld gelooft in een systemische benadering. Je wordt altijd beïnvloed door de systemen waar je deel van uitmaakt. Door je bewust te zijn van je verhouding tot de ander, kom je verder. Voor de communicatietrainingen betekent dit bewustwording van jouw relatie met je doelgroep of publiek. Bij de trainingen voor persoonlijke ontwikkeling gaan we nog verder. Dan ontrafelen we bepaald gedrag en de systemen waarvan je deel van uitmaakt, zoals je familie, team of relatie. Welke plek neem je daarin in? Hoe gedraag en voel je je binnen zo’n groep? Zijn geven en nemen in balans? Pas als je die relatie goed ziet en begrijpt, kun je oprecht en overtuigend communiceren. Of het nou intern of extern is, over successen of tegenvallers.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een coach of een trainer die helpt met persoonlijke ontwikkeling en publieke impact? Neem dan contact met ons op