In Beeld - Teamcoaching

Het succes van een organisatie wordt bepaald door het functioneren van het team, maar ook het individueel functioneren van elk teamlid. Teamcoaching helpt de dynamiek van het team te verbeteren en verstoringen op te lossen. Het kan zorgen voor wederzijds begrip, heldere omgangsvormen, meer veiligheid en respect, verbeterde communicatie, duidelijke verantwoordelijkheden en meer werkplezier. Dit alles kan leiden tot betere teamprestaties.

Bij samenwerken of functioneren in een groep komt veel kijken. Iedereen heeft een eigen communicatiestijl, sterke en zwakke punten en persoonlijke gedrags- en gedachtepatronen en uitdagingen. Anouschka zoekt uit wie welke rol vervult en hoe deze rollen zich tot elkaar verhouden. Vervolgens kijken we hoe je elkaar in een team of groep kunt versterken of aanvullen. Hoe werk je het beste samen en wat kun je van elkaar leren? Op deze vragen vinden we met teamcoaching het antwoord.  

Referenties

Op onze jaarlijkse teamdag heeft Anouschka ons kennis laten maken met onze eigen drivers en scriptpatronen. Dit was een echte eyopener voor ons hele team. We snappen nu beter wat ons aangeleerde script is en dat we elkaar actief kunnen uitnodigen (permissie geven) om effectief gedrag aan te roepen. 

Ahmed

Feiten & cijfers
Kosten: € 1.250 euro per dagdeel exclusief btw
Locatie: Bij het bedrijf of op geselecteerde locaties in Nederland
Trainer en coach: Anouschka Laheij